Tijdelijke Acties

In de wereld van elektrische fietsen, oftewel e-bikes, worden regelmatig tijdelijke acties gehouden om klanten te trekken en verkopen te vergroten. Hier worden alle acties en kortingen samengebracht en overzichtelijk weergegeven, zodat deze makkelijk te vinden zijn en dat er gemakkelijk gebruik van gemaakt kan worden. 

Stella

Stella biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. Wij onderscheiden ons door elektrische fietsen aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service. De elektrische fietsen geven je altijd een duwtje in de rug. Wij zijn er trots op dat Stella in meerdere onderzoeken en e-bike testen als winnaar is uitgeroepen. Dit bereiken wij door uitsluitend gebruik te maken van A-merk onderdelen. Door ons unieke concept leveren wij direct aan de consument. Dit zorgt ervoor dat wij als grootste e-bike specialist van Nederland, de beste e-bikes voor een wel hele scherpe prijs kunnen aanbieden.

Tijdelijke Acties:

schermafbeelding-2021-01-15-om-08-35-41

Gratis brochure

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag een Gratis Brochure aan. Je ontvangt direct onze digitale brochure en binnen een paar dagen onze gratis brochure per post. De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!

Grote E-bike Pinkstershow bij Stella

Bezoek tijdens het pinksterweekend de Grote E-bike Pinkstershow bij Stella! Je profiteert alléén dit pinksterweekend van waanzinnige mega deals met e-bikekorting tot 32%! Bezoek snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en maak een gratis proefrit. Alle Stella Testcenters zijn op tweede pinksterdag geopend! Als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag!

schermafbeelding-2021-01-15-om-08-35-41

Gratis proefrit

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Maakt dan meteen een gratis proefrit! Dat kan bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt! En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag!

Amslod

Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. U krijgt een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. De elektrische fietsen van Amslod komen keer op keer als beste uit de test. De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit.

Voor de beste indruk is het belangrijk dat u de fiets eerst uitvoerig probeert en test. Onze e-bike adviseurs zijn elke dag bij u in de buurt en komen vrijblijvend bij u zodat u alle Amslod fietsen in alle rust kunt proefrijden. Na aanschaf van uw fiets verlenen we gratis en uitgebreide service aan huis. Reparaties aan uw e-bike, kunnen immers het best gerepareerd worden door de fabrikant zelf. Waar u in Nederland ook bent; thuis, op uw werk of op uw vakantieadres in Nederland; onze mobiele servicemonteurs zijn altijd dichtbij. Bij Amslod krijgt u bij aankoop van een 2021 Launch Edition e-bike gratis 3 jaar volledige garantie op uw fiets.

Tijdelijke Acties:

Voorjaar Super Deals

Overweegt u ook in dit jaar de Amslod e-bike van het jaar te bestellen maar u wil wel 100% zekerheid van snelle levering?

Vraag dan nu alvast gratis en vrijblijvend het nieuwe Amslod 2021 ebike magazine aan. Of plan een proefrit bij u in de straat.

Inhoudsopgave

Bol.com Algemeen

Bol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Artikelen

e-bike

Gewone fiets of elektrische fiets? Volg je hart!

Heb jij afgelopen tijd ook die oervervelende tegenwind wel eens vervloekt? Als fietser heb je het in Nederland niet makkelijk. “Ik heb altijd wind tegen”, hoor je vaak. “‘s Ochtends heen tegen en ‘s middags is ie verdorie gedraaid”. Nu zal dat in de praktijk wel meevallen, maar feit is wel dat je van meewind meestal niet zoveel merkt, terwijl wind tegen er gelijk in hakt.

Lees verder »

Nooit meer wind tegen? Koop een e-bike!

Heb jij afgelopen tijd ook die oervervelende tegenwind wel eens vervloekt? Als fietser heb je het in Nederland niet makkelijk. “Ik heb altijd wind tegen”, hoor je vaak. “‘s Ochtends heen tegen en ‘s middags is ie verdorie gedraaid”. Nu zal dat in de praktijk wel meevallen, maar feit is wel dat je van meewind meestal niet zoveel merkt, terwijl wind tegen er gelijk in hakt.

Lees verder »
achtergrond-algemeen

Veel gestelde vragen

E-Bikes, in de volksmond ook wel elektrische fiets genoemd, worden steeds populairder en het aanbod wordt ook steeds groter. Steeds meer mensen  hebben veel gestelde

Lees verder »
toerfiets

Populaire toerfietsen

Nederland is een echt fietsland. Er zijn zelfs meer fietsen dan inwoners. Van alle verschillende soorten is de toerfiets nog altijd een van de meest

Lees verder »
Vergelijk Producten